THANKS TO MINISTER CHIDAMBARAM 
TAX STRUCTURE IN 
 
 1) Qus. : What are you doing?
 Ans. : Business.
 Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
 
 2) Qus. : What are you doing in Business?
 Ans. : Selling the Goods.
 Tax : PAY SALES TAX!!
 
 3) Qus. : From where are you getting Goods?
 Ans. : From other State/Abroad
 Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
 
 4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
 Ans. : Profit.
 Tax : PAY INCOME TAX!
 
 5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
 Ans. : Factory.
 Tax : PAY EXCISE DUTY!
 
 6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
 
 7) Qus. : Do you have Staff?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
 
 8) Qus. : Doing business in Millions?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY TURNOVER TAX!
 
 9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
 Ans. : Yes, for Salary.
 Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
 
 10) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
 Ans. : Hotel
 Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
 
 11) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
 
 12) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
 Ans. : Yes
 Tax  : PAY SERVICE TAX!
 
 13) Qus.: How come you got such a Big Amount?
 Ans. : Gift on birthday.
 Tax : PAY GIFT TAX!
 
 14) Qus.: Do you have any Wealth?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY WEALTH TAX!
 
 15) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
 Ans. : Cinema or Resort.
 Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
 
 16) Qus.: Have you purchased House?
 Ans. : Yes
 Tax  : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
 
 17) Qus.: How you Travel?
 Ans. : Bus
 Tax : PAY SURCHARGE!
 
 18) Qus.: Any Additional Tax?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE
 CENTRAL GOVT.'s TAX !!!
 
 19) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
 
 20) INDIAN :: can i die now??
 ans :: wait we r abt to launch the funeral tax!!! 
 
